Tillen en draaien van haspels met Protema EasySqueeze

Het heffen van rollen en haspels wordt zeer vaak uitgevoerd met een elektrische hefwagen in verschillende productieprocessen, zoals in de levensmiddelenindustrie.

De grote verpakkingsmachines zijn uitgerust met spindels, waarop rollen verpakkingsfolie worden geplaatst. Het stilstaan van machines is ongewenst en het vervangen van de rol moet snel gebeuren.

Onze Protema hefwagens uitgevoerd met verschillende rollen-tools worden veelal gebruikt voor deze toepassingen. Ons EasySqueeze model kan uitgevoerd worden met vaste of roterende armen en kunnen gewichten tot 130 kg tillen.
Met de Protema EasySqueeze kan een rol van een pallet getild worden door de rol aan beide zijden te grijpen. De rol zit veilig geklemd tussen de armen en wordt dan geroteerd en geplaats in de machine. Er zijn verschillende grijpers met foampads leverbaar en allen bieden een goede grip op de meeste materialen. De armen worden zo aangepast dat de rollen op de gewenste manier vervangen kunnen worden. De rol wordt met vaste armen gegrepen, gedraaid en geplaatst op de as. De rol kan handmatig of elektrisch gedraaid worden.

Zit uw oplossing er niet bij?
Neem contact met ons op!
Verzend